OVER SCHILDERIJ LIJST.NL

Schilderij-lijst.nl is een website van LIJSTENMAKERIJ @win lijsten en inlijsten te Zuidwolde (Dr.)

www.edwinlijsteneninlijsten.nl

Via deze site kunt u eenvoudig wissellijsten, baklijsten, click en/of kliklijsten en passepartout karton bestellen. Doordat wij onze kosten laag houden kunnen wij u deze scherp aanbieden.  De lijsten zijn topkwaliteit wissellijsten aluminium of hout, zeker geen kunststof.  Zeer geschikt voor het regelmatig wisselen. Dit in tegenstelling tot de wissellijsten geleverd door bouwmarkten en woonwinkels. 

Heeft u inlijstwerk? Dan kunt u terecht bij ons inlijst atelier te Zuidwolde (Dr.) 

 Di tot en met za. 1300 - 1800 uur maar ook op afspraak.  
Voor alle verdere opmerkingen en/of vragen mag u mij bellen of e-mailen.
t 06 - 12 99 04 70
e info@edwinlijsteneninlijsten.nl

 

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring met het inlijsten. Begonnen met een winkelpand in Hoogeveen maar v.a. 2010 vanuit ons inlijst atelier in Zuidwolde (Dr.) Wij richten ons hierbij helemaal op het inlijsten van kunst en alles wat u zelf zou willen inlijsten. Om een paar voorbeelden te noemen: posters, reproducties, kunstwerken, aquarellen, potloodtekeningen, pasteltekeningen, borduurwerken, doopjurken, t-shirts, maar ook foto's, etsen etc.

Kortom wij lijsten echt alles voor u in. 

De collectie lijsten is zeer uitgebreid. Wij werken samen met diverse leveranciers waardoor onze collectie lijsten veel variatie heeft. De wissellijsten zijn vervaardigd van hout en aluminium met een ruime keuze aan maten. Uit een wand vol lijst-monsters van de diverse leveranciers kunt u uw keus maken om uw schilderij, borduurwerk, ets, prent, kledingstuk etc. in te laten inlijsten. Samen met ons kunt u zelf combinaties maken, waarbij u uiteraard advies krijgt ten aanzien van kleuren, vormen, stijlen enz. Uw werk wordt met zorg en op een ambachtelijke manier verwerkt in de lijst.

Wij zijn sinds 2001 Officieel Barth Dealer.

Edwin Zwiep

  eigenaar